Ο γλυκός πιπεριάς είναι μια μικρή κόκκινη πιπεριά με πικάντικη γεύση, ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική.
Χρήσεις του γλυκού πιπεριά στην κουζίνα:
Συμβαδίζει επίσης καλά με βασιλικό, φενγκρέκ, μάραθο, γαρίφαλο, τζίντζερ, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο, ρίγανη, μαϊντανό, θυμάρι, κανέλα και κρεμμύδι.
Αρωματίζει και ενισχύει διακριτικά τα ελαιόλαδα, τις σούπες, τις σάλτσες, τις γαρνιτούρες λαχανικών, τα κόκκινα κρέατα, πουλερικά και ψάρια…
Τα οφέλη του γλυκού πιπεριά:
Πλούσιος σε βιταμίνες C και A, φολικό οξύ, κάλιο και βιταμίνη E.
Μάρκα: TOM COCOCHA
Βάρος: 20 000 γρ / 20 κιλά
Περιγραφή: 20 σακουλάκια των 1 κιλού
Αριθμός κύβων: 1280 μονάδες - Συσκευασία 20 σακουλάκια 1 κιλού των 64 μονάδων (4x4x4)
Μέγεθος των μπρικετών / κύβων: 25X25X25 χιλιοστά
Διάρκεια καύσης: περίπου 120 λεπτά
Σύνθεση: Άνθρακας (> 85%), πτητικές ενώσεις (12%), στάχτες (< 3%)
Προέλευση: Ινδονησία
Ετικέτα & πιστοποιήσεις: Βιολογικά 100%, Reach, Din Plus
Πρωτοτυπία: 20 σακουλάκια για τουλάχιστον 20 μπάρμπεκιου 4 ατόμων
Μέγεθος συσκευασίας σακουλιού: Ύψος (10 εκ) – Πλάτος (10 εκ) – Βάθος (10 εκ)
Cococha, χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο γνωστές μάρκες κάρβουνου στον κόσμο!
Αξιοποιήστε τα 30 χρόνια εμπειρίας της TOM, το καλύτερο για την απόλαυσή σας.
100% λυοφιλοποιημένη μπανάνα: Μια φυσική λιχουδιά μπανάνας πλούσια σε κάλιο
Αυτές οι υγιεινές λιχουδιές είναι πλούσιες σε κάλιο και φτωχές σε αλάτι. Αυτές οι τραγανές μπουκιές μπανάνας είναι γεμάτες με μια πληθώρα θρεπτικών συστατικών και αποτελούν το τέλειο σνακ για τα κατοικίδιά σας. Οι διατροφολόγοι προτείνουν τις μπανάνες καθώς είναι πλούσιες σε πηκτίνη, η οποία διευκολύνει την πέψη και λειτουργεί επίσης ως πρεβιοτικό.
Περιέχουν επίσης αμινοξέα, τρυπτοφάνη και βιταμίνη B6 που, μαζί, συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης του σκύλου σας. Προσθέστε σε αυτό μια έκρηξη φυσικής γεύσης μπανάνας και έχετε μια πραγματικά ελκυστική λιχουδιά.
Κατασκευασμένο με συστατικά από ηθικές και βιώσιμες πηγές. Χάρη σε μια αδιάκοπη δέσμευση για καλή γεύση και διατροφική ακεραιότητα, η Cernunos λυοφιλοποιεί τις μπανάνες της, καθώς οι βαριές θερμικές επεξεργασίες καταστρέφουν τις φυσικές τους γεύσεις και την θρεπτική τους αξία.
Γάβγισμα του σκύλου: 5 Kg max 5 έως 10 Kg 10 έως 20 Kg 20 έως 30 Kg 30 έως 50 Kg `50 Kg και +
À la carte: Φρούτο
Συστατικά αναλυτικά: Πρωτεΐνες 5,5% Λίπος 0,9% Ακατέργαστες ίνες 6,5% Ακατέργαστες τέφρες 3,7% Υγρασία 3,3%
Σύνθεση: 100% μπανάνα
Βάρος: 70G
ean13: 0633710784894
upc: 633710784894
LA BUBBLE TEA – 150 ΜΟΝΑΔΕΣ
Η ΠΑΛΑΜΗ BUBBLE TEA ΑΠΟ ΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ*, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗ, ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΑ FROZEN COCKTAILS ΚΑΙ ΤΑ SMOOTHIES ΣΑΣ.
Όταν το να πίνεις με μια οικολογική καλαμάκι γίνεται πραγματική απόλαυση!
Οι καλαμάκια μας είναι 100% φυσικά, βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα: αποσυντίθενται σε λίγες εβδομάδες!
Είναι ανθεκτικά σε θερμοκρασίες από -20°C έως +90°C και δεν λιώνουν στα ποτά σας. Είναι λοιπόν τέλεια επαναχρησιμοποιήσιμα!
Μικρό πλεονέκτημα για τις γεύσεις: έχουν ουδέτερη γεύση, χωρίς να αλλοιώνουν τη γεύση των ποτών.
Κουτί με 150 καλαμάκια. Σκαφά τιμολόγια!
Θρεπτική Αναγεννητική Μαλακτική και Ελαστική
Δερματικές ενδείξεις (δέρμα, μαλλιά, νύχια)
• Ελαφριά καύση • Ελαφριά ουλή • Ξηρό ή ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής •
Δερματίτιδα • Ξηρότητα (χέρια, σώμα, μαλλιά, νύχια) • Έκζεμα
• Ρωγμή, σχισμή • Ερεθισμός • Ψωρίαση • Μετά το ξύρισμα • Ήλιος
προστασία από τον ήλιο, ελαφριές κοκκινίλες μετά την έκθεση
Συστατικά: παρθένο λάδι καρύδας
Παραγωγή στο Μαρόκο από συνεταιρισμό γυναικών του νότιου Μαρόκου
f Μοιραστείτε T Τιτίβισμα p Αποθήκευση
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 35 €
Γρήγορη αποστολή εντός 48 ωρών
100% Ικανοποιημένοι ή Επιστροφή χρημάτων
Συμβουλές Παραγγελίες στο 06 68 94 35 56
Αποστολή παντού στην ΕΥΡΩΠΗ!
Η άγρια μέντα, ένα από τα αμέτρητα είδη μέντας, βρίσκεται μόνο στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη.
Καλλιεργείται στη Βόρεια Αμερική, σε όλη την Ευρώπη και στη Βόρεια Αφρική.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 90 έως 100°C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Είμαστε παραγωγοί στην Παραγουάη, από όπου εξάγουμε το αιθέριο έλαιο Petit Grain bigarade που προέρχεται από βιολογική γεωργία, και το εισάγουμε στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Εντάσσουμε τη δραστηριότητά μας σε μια προσέγγιση βιώσιμης ανάπτυξης, και για αυτό πραγματοποιούμε τις σπορές μας κατόπιν παραγγελίας ώστε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος μας.
Η επόμενη συγκομιδή είναι τον Μάιο του 2022.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά, αναφέροντας την επιθυμητή ποσότητα και τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ευχαριστώ!
Ο καυτερός πιπέρι είναι ένα μικρό κόκκινο πιπέρι με πικάντικη γεύση, ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική.
Χρήσεις του Καυτερού Πιπεριού στην κουζίνα:
Συμφωνεί επίσης καλά με τον βασιλικό, το φενόκιο, το γλυκάνισο, τα γαρίφαλα, το τζίντζερ, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το κύμινο, τη ρίγανη, τον μαϊντανό, το θυμάρι, την κανέλα και το κρεμμύδι.
Αρωματίζει και ενισχύει διακριτικά τα ελαιόλαδα, τις σούπες, τις σάλτσες, τις γαρνιτούρες λαχανικών, τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια…
Τα οφέλη του Καυτερού Πιπεριού:
Πλούσιο σε βιταμίνες C και A, φολικό οξύ, κάλιο και βιταμίνη E.
Ο κουρκουμάς έχει γήινη, ελαφρώς πικρή και ζεστή γεύση, αυτό το μπαχαρικό είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα στην κουζίνα.
Χρήσεις του Κουρκουμά στην κουζίνα:
Είναι εξαιρετικός με πουλερικά, ρύζι, ανατολίτικα πιάτα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.
Τα οφέλη του Κουρκουμά:
Αντιοξειδωτικός, αντιφλεγμονώδης, διευκολύνει την πέψη.
Μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών, μαγγανίου, μετάλλων, βιταμινών (Α, C, E, B1, B2, B3 και B6), χαλκού κ.λπ.
Η κανέλα σε ραβδιά αρωματίζει τις αλμυρές συνταγές, τα επιδόρπια και τα κοκτέιλ. Αυτό το πορτοκαλί μπαχαρικό με τις ζεστές, ξυλώδεις και ελαφρώς γλυκές γεύσεις έχει πολλές χρήσεις. Σε αυτή τη μορφή, τα αρώματα της κανέλας θα διατηρηθούν πολύ καλύτερα.
Χρήσεις της Κανέλας σε ραβδιά στην κουζίνα:
*Η κανέλα σε αλμυρή εκδοχή:
Είναι ένα από τα συστατικά του ταζίν και επίσης για να αρωματίσει μια σούπα ή ένα βελουτέ.
Η κανέλα για να ενισχύσει τα πιάτα σας με λαχανικά, ψάρι ή λευκό κρέας.
*Η κανέλα σε γλυκιά εκδοχή:
Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τους χειμερινούς καρπούς όπως το μήλο, το αχλάδι, το κάστανο ή το πορτοκάλι. Έτσι, στις γλυκές συνταγές βρίσκουμε τις κλασικές τάρτες μήλου και κανέλας ή τις σπιτικές κομπόστες αρωματισμένες με κανέλα.
Τα οφέλη της Κανέλας σε ραβδιά:
Η Κανέλα διαθέτει κυρίως αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Το ρασ ελ χαντούτ είναι ένα μείγμα έντονα αρωματικό και λίγο πικάντικο. Έχει μια ιδιαίτερη γεύση, ζεστή και απαλή. Είναι ένα μείγμα γεύσεων που περιλαμβάνει κυρίως: καυτερή πιπεριά, κόλιανδρο, κύμινο, σκόρδο, μέντα, φύλλο δάφνης και αλάτι.
Χρήσεις του Ρας ελ χαντούτ στην κουζίνα:
Αναδεικνύει το κους κους, τα ταζίν, τις παστίλιες, τα πιάτα λαχανικών, τα θαλασσινά, τα λευκά κρέατα και τα ψάρια.
Τα οφέλη του Ρας ελ χαντούτ:
Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό και αντιοξειδωτικό…
Ο κύμινο προσφέρει μια ζεστή και πικάντικη γεύση στα πιάτα.
Χρήσεις του αλεσμένου κύμινου στη μαγειρική:
Ο κύμινο προστίθεται στην προετοιμασία των οσπρίων για να είναι πιο εύπεπτα. Για να αποκτήσετε την καλύτερη αρωματική γεύση του κύμινου, συνιστάται να το προσθέτετε στο τέλος του μαγειρέματος.
Μπορείτε έτσι να προσθέσετε κύμινο σε πιάτα όπως το κους-κους, τα ταζίν και τις σούπες. Είναι επίσης δυνατό να καταναλωθεί σε έγχυση.
Τα οφέλη του αλεσμένου κύμινου:
Αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες, αντισπασμωδικό και αντιπυρετικό. Δύσκολη πέψη, πόνοι και σπασμοί στο στομάχι, γαστρίτιδες, ρευματικές φλεγμονές, ηπατίτιδες, πυρετοί.
Το κύμινο θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει την παραγωγή γάλακτος για τις θηλάζουσες γυναίκες.
Η Νιόρα είναι μια μικρή στρογγυλή και κόκκινη πιπεριά που προέρχεται από το ετήσιο φυτό Capsicum annuum, διαθέτει μια νόστιμη γεύση, με μια ιδιαίτερη, ελαφρώς καπνιστή γεύση. Είναι ένα μπαχαρικό που μοιάζει με το πάπρικα.
Χρήσεις της Νιόρα στην κουζίνα:
Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει με σάλτσες ντομάτας, αυγά, ομελέτες, ψάρια, ρύζι, λευκά κρέατα, λαχανικά…
Τα οφέλη της Νιόρα:
Αντιοξειδωτικά, εξαιρετική πηγή βιταμινών A και C.
Ο μαύρος πιπέρι σε σκόνη είναι ένα πολύ εκτιμημένο μπαχαρικό με την καυτερή και πικρή γεύση του, γνωρίζει μια ποικιλία χρήσεων στην κουζίνα.
Χρήσεις του μαύρου πιπεριού σε σκόνη στην κουζίνα:
Το προσθέτουμε σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις συνταγές: σούπες, κρέατα, λαχανικά, βινεγκρέτ, σάλτσες.
Συνδυάζεται πολύ καλά με: αρωματικά αλάτια, τζίντζερ, κάρδαμο, σκόρδο, κύμινο, λεβάντα, μοσχοκάρυδο, φλούδες πορτοκαλιού, μαϊντανό, φλούδες λεμονιού, κρεμμύδι.
Τα οφέλη του μαύρου πιπεριού σε σκόνη:
Είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες, διευκολύνει την πέψη, περιορίζει το φούσκωμα, καταπολεμά τις ναυτίες και τη περιστασιακή δυσκοιλιότητα.
Αυτή η μπαχαρική ξεχωρίζει για τη πικρή γεύση της με χαρακτηριστικές νότες από χόρτο, μέταλλο και καπνιστή γη, και έχει ποικιλία χρήσεων στη μαγειρική.
Χρήσεις του Σαφράν στη μαγειρική:
Συνδυάζεται πολύ καλά με πιάτα ψαριών, θαλασσινών και με ρύζι…
Τα οφέλη του Σαφράν:
Αντιοξειδωτικό, Χαλαρωτικό, Διεγείρει την πέψη, Πλούσιο σε σίδηρο και μαγνήσιο, Πηγή βιταμίνης B6, Πλούσιο σε θερμίδες…
Η Bsissa είναι ένα αλεσμένο μείγμα δημητριακών και διαφόρων μπαχαρικών.
Χρήσεις της Bsissa στη μαγειρική:
Η Bsissa είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που σερβίρεται κυρίως για πρωινό ή ως συμπλήρωμα διατροφής για τις θηλάζουσες γυναίκες.
Αυτό το πιάτο μπορεί να είναι υγρό (αναμειγμένο με νερό ή γάλα) ή παχύρρευστο (αναμειγμένο με ελαιόλαδο).
Τα οφέλη της Bsissa:
Πλούσια σε πρωτεΐνες, Πηγή φυτικών ινών, Πηγή μαγνησίου, Πηγή φωσφόρου.
Η νίγκελλα είναι ένας πολύ μικρός σπόρος με έντονο μαύρο χρώμα και χωρίς άρωμα.
Χρήσεις της νίγκελλας σε σπόρους στην κουζίνα:
Οι σπόροι νίγκελλας πασπαλίζονται ολόκληροι ή θρυμματισμένοι στο τέλος του μαγειρέματος, για να ενισχύσουν λαχανικά ψητά, ψάρι, ψητό κρέας ή ρύζι. Είναι επίσης τέλειοι για να αναδείξουν κρύες σάλτσες όπως η μαγιονέζα ή μια σάλτσα γιαούρτι.
Τα οφέλη της νίγκελλας σε σπόρους:
Πεπττική, καρυοθραύστης, αντισπασμωδική, ανθελμινθική…
Η Κορέτα, επίσης γνωστή ως Μλουκχίγια, σε σκόνη είναι ένα αρωματικό όπως τα άλλα. Η γεύση της κυμαίνεται μεταξύ της ξινής και του σπανακιού. Είναι ένα νόστιμο μπαχαρικό!
Χρήσεις της Κορέτας/ Μλουκχίγια στην κουζίνα:
Αυτό το πιάτο μλουκχίγια είναι τόσο νόστιμο με μοναδική γεύση! Θα συνοδεύσει τέλεια όλα τα κρέατα.
Τα οφέλη της Κορέτας/ Μλουκχίγια:
Πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπίδια, έχει καθαρτικές, διουρητικές, τονωτικές, αντιπυρετικές και καθαρτικές ιδιότητες.
Η κανέλα, αλεσμένη σε μια λεπτή, πολύ αρωματική σκόνη, αρωματίζει τις αλμυρές συνταγές, τα επιδόρπια και τα κοκτέιλ. Αυτό το πορτοκαλί μπαχαρικό με ζεστές, ξυλώδεις και ελαφρώς γλυκές γεύσεις έχει πολλές χρήσεις.
Χρήσεις της αλεσμένης κανέλας στην κουζίνα:
*Η κανέλα σε αλμυρή εκδοχή:
Είναι ένα από τα συστατικά του ταζίν και χρησιμοποιείται επίσης για να αρωματίσει μια σούπα ή ένα βελουτέ.
Η κανέλα για να ενισχύσει τα πιάτα σας με λαχανικά, ψάρι ή λευκό κρέας.
*Η κανέλα σε γλυκιά εκδοχή:
Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τους χειμερινούς καρπούς όπως το μήλο, το αχλάδι, το κάστανο ή το πορτοκάλι. Έτσι, στις γλυκές συνταγές βρίσκουμε τις κλασικές τάρτες μήλου και κανέλας ή τις σπιτικές κομπόστες αρωματισμένες με κανέλα.
Τα οφέλη της αλεσμένης κανέλας:
Η κανέλα διαθέτει κυρίως αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Τα μπουμπούκια τριαντάφυλλου χρησιμοποιούνται μερικές φορές ως μπαχαρικό. Η λεμονάτη και λουλουδένια αρωματική τους είναι μια καθαρή απόλαυση.
Χρήσεις των μπουμπουκιών τριαντάφυλλου στη μαγειρική:
Φέρνουν μια χρωματιστή και γοητευτική πινελιά στα πιάτα σας!
Χρησιμοποιούνται σε κοκτέιλ με φυσαλίδες, σε γλυκές-αλμυρές σαλάτες με λουλούδια: ανανάς / γαρίδα και για να αρωματίσουν το τσάι ή τις εγχύσεις…
Τα οφέλη των μπουμπουκιών τριαντάφυλλου:
Καταπραΰνουν και ηρεμούν το πνεύμα.
Συμβάλλουν στην προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και έχουν τονωτική επίδραση στο ήπαρ.
Ο θρύνος είναι ένα αρωματικό φυτό, η γεύση του είναι ελαφρώς πικρή και πικάντικη.
Χρήσεις του Θρύλου στην κουζίνα:
*Αλμυρή εκδοχή:
Ο θρύνος ταιριάζει καλά με το δεντρολίβανο, τη ρίγανη, τη φασκομηλιά και τη σαλάτα. Συνδυάζεται με ντομάτες ή κολοκυθάκια…
*Γλυκιά εκδοχή:
Ο θρύνος ταιριάζει με καστανή ζάχαρη, θα δώσει μια ιδιαίτερη γεύση σε κόκκινα φρούτα, βερίκοκα, ροδάκινα ή μήλα.
Τα οφέλη του Θρύλου:
Αντισηπτικά, αντιβιοτικά, αντιμικροβιακά και αντιϊικά.
Σκούρο και σκληρό, αποξηραμένο στον ήλιο, αυτό το μπουμπούκι λουλουδιού του γαρίφαλου είναι ένα μπαχαρικό με πικάντικη και ζεστή γεύση.
Χρήσεις του Γαρίφαλου στην κουζίνα:
Το γαρίφαλο χρησιμοποιείται για να αρωματίσει το ζαμπόν, τα πορτοκάλια ή τα κρεμμύδια. Αλλά μπορεί να προσθέσει γεύση σε πολλές παρασκευές. Είναι το ιδανικό αρωματικό για τα αλλαντικά, τα τυριά, τα λαχανικά και τα γλυκά. Συνδυάζεται πολύ καλά με την κανέλα ή τη μοσχοκάρυδο.
Τα οφέλη του Γαρίφαλου:
Το γαρίφαλο χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει προβλήματα ακμής, πόνους δοντιών, αλλεργίες, αρθρίτιδα, ημικρανίες, ουρολοιμώξεις, πιτυρίδα και άλλες παθήσεις των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Το γαρίφαλο ανακουφίζει επίσης από μυϊκούς πόνους και ρευματισμούς.
Το γαρίφαλο βοηθά την πέψη, είναι αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό, αντιοξειδωτικό και ακόμη και αναισθητικό.
Μάρκα: TOM COCOCHA
Βάρος: 10 000 g / 10 kg
Περιγραφή: 4 σακουλάκια των 2,5 kg
Αριθμός μπρικετών: 360 μονάδες - Συσκευασία 4 σακουλάκια 2,5 kg των 90 μονάδων (3x6x5)
Μέγεθος μπρικετών / κύβων: 40X30X25 mm
Διάρκεια καύσης: περίπου 120 λεπτά
Σύνθεση: Άνθρακας (> 85%), πτητικές ενώσεις (12%), στάχτες (<3%)
Προέλευση: Ινδονησία
Ετικέτα & πιστοποιήσεις: Βιολογικά 100%, Reach, Din Plus
Πρωτοτυπία: 4 σακουλάκια για τουλάχιστον 4 μπάρμπεκιου από 6 έως 8 άτομα
Μέγεθος συσκευασίας κουτιού: Ύψος (33 cm) - Πλάτος (26 cm) – Βάθος (16 cm)
Μέγεθος συσκευασίας σακουλιού: Ύψος (7 cm) – Πλάτος (24,5 cm) – Βάθος (14,5 cm)
Cococha, χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο γνωστές μάρκες κάρβουνου στον κόσμο!
Απολαύστε την 30χρονη εμπειρία της TOM, το καλύτερο για την ευχαρίστησή σας.
Αυτή η ήπια κάρυ δεν είναι πικάντικη, είναι ένα παραδοσιακό και αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι το τζίντζερ, ο κόλιανδρος, η κάρδαμο, το γαρίφαλο, το φενγκρέκ, οι σπόροι μουστάρδας, το άνηθο, το μάραθο, το σκόρδο και κυρίως το κουρκουμά που του δίνει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα.
Χρήσεις του Ινδικού κάρυ στην κουζίνα:
Αυτό το κάρυ χρησιμοποιείται για την παρασκευή κρεμωδών σαλτσών κάρυ για να συνοδεύει: κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά…
Χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές με βάση κρέατα, πουλερικά, καθώς και θαλασσινά όπως γαρίδες, μύδια ή καβούρια.
Τα οφέλη του Ινδικού κάρυ:
Πολύ καλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, διεγείρει το πεπτικό σύστημα, πλούσιο σε μαγνήσιο, πηγή μαγγανίου. Περιέχει βιταμίνες E και K για την πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων.